Ο κύριος Τσίπρας δολίως ενεργεί κατά του εθνικού συμφέροντος





ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ ( Αρθ.10 Συντάγματος)
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 134 Ποιν. Κωδ.
Ο υπογγεγραμένος Αντώνιος Αντωνιάδης γεννηθείς εις στην Αθήνα 31.07.1954 υιος του Κίμωνος Χατζηαντωνιάδη και της Καλλιόπης Χατζηαντωνιάδου το γένος Καρβούνη κάτοικος Ιταλιας Via Quadro 27/D -80070 Sant’Angelo di Ischia ( NA) δικηγόρος ( avvocato) εγεγραμένος εις τον δικηγορικό συλλογο της Νεαπόλεως Ιταλίας με αριθμό δικηγορικής ταυτότητος :
 ΑΑ014695 αιτηται
την αυταπάγγελτη δίωξη του Ελληνα πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα γιά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το αρθρο 134 του ποινικου κώδικα και συγκεκριμμένα για παράβαση του β’ εδαφίου : (Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία, ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού. β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή, ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέλαβε με τους τρόπους και με τα μέσα που προβλέπει το γ) ασκεί άρθρο αυτό.) δια τους παρακάτω λογους :
Ο Κύριος Τσίπρας υπέγραψε δανειακή σύμβαση και την επικύρωσε με νόμο αρ.4335/2015 ο οποιος εδημοσιεύτηκε εις το Φ.Ε.Κ Τεύχος πρωτο αρ. 80 της 16 Ιουλίου 2015, εις την σελίδα 756 της οπoίας αναφέρεται επί λέξει : Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο.....
Με την ανωτέρω κατάπτυστη πρόταση ο κύριος Τσίπρας αποστερεί απο την βουλή των Ελληνων το δικαίωμα να νομοθετεί και παραδίδει την εθνική κυριαρχία στις διαθέσεις και τα καπρίτσια των δανειστών και της τρόικας, σε αντίθεση με την βούληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος με δημοψήφισμα εξέφρασε την αντίθεση του στον εκβιασμό των δανειστών, παραβιάζοντας έτσι και το άρθρο 52 του συντάγματος και νοθεύοντας την λαϊκή θέληση.
Επίσης πραβιάζεται και το αρθρο 73 του συντάγματος βάσει του οποίου το δικαίωμα προτάσεων νόμου ανήκει εις την βουλή και την κυβέρνηση, και φυσικά χωρίς την έγκριση κρατών η Ευρωπαϊκών θεσμών και δη εχθρικών προς την Ελλάδα.
Ο κύριος Τσίπρας δολίως ενεργεί κατά του εθνικού συμφέροντος καταργώντας την επιτροπή για τον ελεγχο του χρέους τα πορίσματα της οποίας αποδεικνύουν ότι το χρέος είναι απεχθές, παράνομο και επωνείδηστον. Οι Γερμανοί μας επώλησαν υποβρύχια ελαττωματικά εις το διπλάσιο της αξιας των και τεθωρακισμένα Λέοπαρντ χωρίς εξοπλισμό πληρώνοντας μίζες διά της οποίες φυλακίσθηκε ο πρώην υπουργός άμυνας κύριος Τσοχατζόπουλος.
Ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας Γεώργιος Κασιμάτης, σε δημοσίευμα του αναφέρει το πρωτόγνωρο της παράτυπης δημοσίευσης της δανειακής σύμβασης και δη στα αγγλικά χωρις υπογραφη αρμοδίων οργάνων και εγκριση της ολομέλειας της Βουλης κατά τους συνήθεις τύπους.
***************************************************************
Βάσει τον ανωτέρω ο υπογεγραμμένος αιτείται την διερεύνηση της υποθέσεως και εν συνεχεία ενδεχομένως την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδας δια το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.
Υποδικνύει ως ατομα πληρωφορημένα δια τα ανωτέρω, τα οποία μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση του νόμου και του συντάγματος ,τους :
1) Κυρίαν Ζωή Κωνσταντοπούλου πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
2) Κύριον Γεώργιον Κασιμάτη καθηγητή συναγματικού δικαίου του εθνικού και καποδιαστριακού πανεπιστημίου της Αθήνας.
Επισυνάπτωνται :
1) Φωτοτυπία ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας και ιταλικής δικηγορικής ταυτότητος.
2) Αρθρο του κυρίου Γεωργίου Κασιμάτη τησ 1 Αυγουστου 2015 απο την ιστοσελίδα www.iskra.gr
Ισκια – Ιταλία
30.12.2015
Αντώνιος Αντωνιάδης

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/Kaptaingreek

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΟΤΙΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΑΙΣΧΎΛΟΣ- ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ ....ΠΕΡΣΕΣ